00982136303710 : شماره تماس

تهران اسید
» » سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی
i-sodiumloriletersulfat.pdf [حجم: 32.93 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 32)
a-sodiumloriletersulfat.pdf [حجم: 430.98 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 76)

سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی

سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی

قیمت خرید و فروش سدیم لوریل اتر سولفات

کیمیا تهران اسید فروشنده تگزاپون صدفی یا N70 با کیفیت عالی می باشد. جهت دریافت قیمت خرید و فروش سدیم لوریل اتر سولفات صدفی (N70) با ما تماس بگیرید.

مشخصات محصول سدیم لوریل اتر سولفات :

 نام شیمیایی  سدیم لوریل اتر سولفات
 اسامی مترادف با سدیم لوریل اتر سولفات  تگزاپون، تگزاپن، SLES، سدیم دودسیل سولفات SDS، سدیم مونو دو دسیل سولفات SMDS، سدیم مونو لاریل سولفات SMLS، سدیم دود کانو سولفات SDKS، سدیم لوریل سولفات
 انواع تگزاپون  1. تگزاپون صدفی 2. تگزاپن N70
 درجه خلوص  تگزاپن صدفی با درجه خلوص 30 و تگزاپون N70 با درجه خلوص 70 موجود می باشد
 گرید محصول  تگزاپون صنعتی
 برند  این محصول ساخت کشورهای ایران و مالزی می باشد
 ظاهر  مایعی کاملا ویسکوز بدون رنگ
 حلالیت  به راحتی به هر نسبتی در داخل آب حل می شود. از پایداری خوبی در برابر آب های سخت برخوردار است

تعریف تگزاپون :

تگزاپون خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ که دارای بوی ملایم بوده و با غلظت های 30 و 70 درصد در بازار موجود است. جز مواد فعال سطحی آنیونی محسوب شده و از خانواده آلکیل اتر سولفات ها می باشد و از ترکیب یک الکل چرب ( به عنوان مثال روغن نارگیل ) با اکسید اتیلن و سولفوناسیون متعاقب آن به دست می آید.

موارد مصرف و کاربرد سدیم لوریل اتر سولفات :  

این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده، پف دهنده، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد. این ماده در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کف شورها، مایع کارواش، برطرف کننده روغن ) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون، مایع کف کننده و پاک کننده و جز مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و دارویی است.

به عنوان شوینده دراکثر محصولات بهداشتی سو و بدن مورد استفاده قرار می گیرد.

دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک و حالت کرمی ندارد و در مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آب های سخت و معمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است. دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد و به ساختمان دو لایه چربی در پوست آسیب می رساند و سبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست و خشکی آن می گردد. بنابراین در صورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی آنیونی، آمفوتریک و غیر یونی ، کیفیت و میزان کف کنندگی و شویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.

خواص شیمیایی : این ماده با ph کاملا خنثی به راحتی قابل استفاده در فرمول های رنگ بوده و تاثیری بر ویسکوزیته و دیگر خواص فرمول ساخته شده رنگ ندارد.

زمان نگهداری : در شرایط معمولی تا یک سال قابل نگهداری است. توصیه می شود از یخ زدگی محافظت شود.

کاربران گرامی می توانند جهت دانلود مطالب فوق روی لینک زیر کلیک نمایند.

 

مقاله اسید کلریدریک

 

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *

محصولات مرتبط

سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی

مایع دستشویی

سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی

جلبک گیر

سدیم لوریل اتر سولفات | تگزاپون صدفی

کلر ژاپن70%