00982136303710 : شماره تماس

تهران اسید
» » سود مایع | caustic soda liquid
[attachment=303:i-sodemaye.pdf]
a.soodmaye.pdf [حجم: 248.68 کیلوبایت] ( تعداد دانلود: 3)

سود مایع | caustic soda liquid

سود مایع | caustic soda liquid

سود مایع | سود مایع 50 درصد 

 نام شیمیایی  سود مایع
 نام های دیگر سود مایع  کاستیک سودا مایع ، هیدروکسید سدیم مایع ، caustic soda liquid ، مایع سوز آور ، سودای قلیایی ، هیدرات سدیم
 فرمول شیمیایی  NaOH
 خلوص  سود مایع 50%
 شکل ظاهری  این ماده مایعی به رنگ روشن است و بویی ندارد
 حلالیت در آب  در آب قابل حل می باشد و در اتانول ، متانول و گلیسیرین به نسبت مساوی حل می شود

سود مایع

بسته بندی سود مایع

 سود مایع در گالن های 20 لیتری، بشکه های 220 لیتری، تانکرهای 1000 لیتری و 24 تنی موجود می باشد.

قیمت سود مایع صنعتی

سود مایع صنعتی با خلوص 50 و 30 درصد موجود است. به دلیل نوسان قیمت ها جهت دریافت قیمت فروش بروز سود مایع با ما تماس بگیرید.

13 کاربرد سود مایع در صنعت

سود پرک کاربردهای بسیاری در صنایع دارد. این محصول در صنعت تولید آلومینیوم نقش بسیار برجسته ای دارد. علاوه بر این در صنایعی از جمله کاغذ سازی ، صنایع نساجی، صنایع شوینده، صنایع تولید سیلیکات سدیم، صنایع تصفیه آب، صابون سازی و بسیاری دیگر از صنایع کاربرد دارد.

سود مایع نیز کاربردهای فراوانی دارد :

1. صنایع رنگرزی.

کاربرد سود مایع

2. صنعت تولید کارتن و کاغذ.
3. صنایع نفت و گاز و پتروشیمی.
4. صنایع چرم و نساجی.

کاربرد سود مایع

5. خنثی سازی اسید و باطری سازی.
6. تولید چربیگیرها و سایر صنایع وابسته.
7. صنایع دارو سازی، الکل سازی و آرایشی و بهداشتی.
8. صنایع فلزی و تولید شیشه روی، آلومینیوم، گالوانیزه و آبکاری.
9. صنایع غذایی.
10. صنایع کنسرو سازی. 

کاربرد سود مایع در کنسروسازی

11. صنایع نوشابه سازی.
12. صنایع کارخانه قند و شکر.
13. صنایع شیر.   

سود مایع

نحوه تلخی زدایی زیتون

حتما شما نیز در در مراجعه به فروشگاه های عرضه زیتون هایی که از وسط ترک خورده اند شده اید. اکثر مردم بر این باورند که روغن این زیتون ها خارج  گردیده که البته تصور اشتباهی است. عامل تلخی اولئوروپین( یک ماده ضد سرطان ) است. جهت بیرون آوردن این ماده از زیتون و شیرین کردن آن می توان از روش های متعدد استفاده نمود.

  • روش سنتی : در این روش با استفاده از ابزار مختلف، چاکی در بدنه زیتون ایجاد می کنند. این کار می تواند توسط شکستن زیتون با سنگ یا هر وسیله دیگر صورت گیرد و یا توسط دستگاه های زیتون شکن و یا چاک دهنده ایجاد شود. سپس زیتون شکسته یا چاک داده شده را داخل آب معمولی می ریزند و بسته به نوع زیتون 2 تا 5 بار آب آن را هر 24 ساعت یکبار عوض می کنند. پس از متعادل شدن تلخی زیتون به آن محلول نمک حدود 7 درصد اضافه می کنند تا تخمیر صورت بگیرد. پس از مدت 20 روز زیتون آماده مصرف می باشد به این نوع زیتون اصطلاحا شکسته گفته می شود.
  • روش صنعتی : این روش اغلب در کارخانجات تولیدی زیتون صورت می گیرد و در آن از مواد قلیایی مانند سود سوز آور استفاده می کنند. زیتون خام در مخازن قرار گرفته و بر روی آن محلول قلیایی سود سوز آور( سود مایع) به میزان محلول 1 الی 2درصد ریخته می شود. سپس بعد از 12 تا 24 ساعت محلول تخلیه و با آب معمولی شسته می شود. بعد از حدود 3 بار شستشو، زیتون داخل محلول آب نمک حدود 7 درصد قرار داده شده و پس از حدود یک ماه تخمیر، زیتون آماده مصرف می شود که به این نوع زیتون اصطلاحا زیتون کنسروی گفته می شود.

شیرین کردن زیتون با سود مایع

نظرات 1

  • gggg

  • 17 اردیبهشت 1399 10:30
  • تاریخ عضویت: --
  • 0 نظر
ffffffffffffffffffffffff
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *

محصولات مرتبط

سود مایع | caustic soda liquid

هیپوکلریت کلسیم | کلر آزاد | کلر جامد

سود مایع | caustic soda liquid

آمونیاک | محلول آمونیاک | آمونیاک مایع | Ammonia

سود مایع | caustic soda liquid

آب ژاول | وایتکس | سفید کننده

مقالات مرتبط

سود مایع | caustic soda liquid

ایمنی سود مایع

سود مایع | caustic soda liquid

تولید سود مایع