00982136303710 : شماره تماس

تهران اسید
» » مضرات جوهر لیمو

مضرات جوهر لیمو

مضرات جوهر لیمو

مضرات جوهر لیمو چیست؟

جوهر لیمو یا اسید سیتریک به طور طبیعی و به میزان کم در انواع میوه‌ها و سبزی‌‌ها وجود دارد، اما در صنعت برای تشدید این طعم از اسید سیتریک مصنوعی و سنتز شده استفاده می‌شود. بزرگ‌ترین ضرر محصولات حاوی این اسید آن است که در اثر مکیدن، نگهداشتن و ساییدن این خوراکی‌‌ها به دندان سطح مینا تخریب و سبب پوسیدگی زود هنگام می‌شود.

به همین دلیل توصیه می‌شود که پس از مصرف این محصولات حتما چند جرعه آب نوشیده شود. ضرر دیگر آن که مصرف زیاده از حد یا طولانی مدت این خوراکی‌ها یا نوشیدنی‌های ترش با افزایش ترشح اسید معده باعث سوزش و ترش کردن می‌شود و برای مبتلایان به زخم معده و اثنی‌عشر و کسانی که مستعد ریفلاکس هستند، محدودیت مصرف دارد.

جوهر لیمو برای لاغری

موضوع مهم دیگری که گفتن آن لازم به نظر می‌رسد این که برخی افراد به طور مستمر از فرآورده‌های ترش به عنوان محصولی چربی‌سوز و لاغرکننده استفاده می‌کنند، اما باید بدانید ترشی اسیدهای افزودنی هیچ گاه خاصیت لاغرکنندگی نداشته و حتی با کمک به ترشح اسید معده، غذا را سریع هضم و جذب کرده و ضمن تشدید گرسنگی باعث افزایش اشتها و اضافه وزن می‌شود. 

مضرات جوهر لیمو

از طرفی شکر و مواد شیرین‌کننده‌ای که جهت ملس شدن و افزایش ماندگاری به محصولاتی چون لواشک و آلوچه‌های فرآوری شده یا فله‌ای افزوده می‌شود برای مبتلایان به دیابت و افرادی که از رژیم لاغری پیروی می‌کنند منع یا محدودیت مصرف دارد.

این را هم بدانید اگر به محصولات ترش، شکر اضافه نکنند بدون شک برای افزایش ماندگاری محصول نمک را جایگزین شکر می‌کنند.

طرز تهیه جوهر لیمو چگونه است ؟

در این بخش قصد داریم توضیح دهیم که جوهر لیمو چگونه تهیه و تولید می شود. نام جوهر لیمو به این معنی نیست که این ماده فقط از لیمو بدست می آید. جوهر لیمو را می توان از اکثر مرکبات و بسیاری از سبزی ها تهیه نمود اما این روش هزینه بر است.
بیشتر خوراکی هایی که این اسید را در ترکیب خود دارند از تخمیر قند بدست آمده است و نه از مرکبات یا سبزی ها.
 برای تهیه جوهر لیمو از نوعی قارچ به نام آسپرژیلوس نایجر که در داروسازی کاربرد دارد استفاده می شود. این قارچ از شکر تغذیه کرده و یک محلول مایع تولید می کند. ماده تولید شده را با آهک ترکیب می کنند که این کار سبب رسوب سیترات سدیم در این ماده می شود. در نهایت سیترات سدیم را با اسید سولفوریک ترکیب نموده و جوهرلیمو یا اسید سیتریک تولید می شود.

تاریخ:13-09-1398, 10:23

نویسنده:Ali tabarzadi

آمار بازدید:40446

دسته:مطالب علمی

تگ های مطلب :

محصولات مرتبط

مضرات جوهر لیمو

اسید فسفریک

مضرات جوهر لیمو

اسید سیتریک | Citric acid

مضرات جوهر لیمو

اسید سولفامیک

مضرات جوهر لیمو

اسید بوریک

مقالات مرتبط

مضرات جوهر لیمو

کاربرد و موارد مصرف اسید سیتریک

مضرات جوهر لیمو

تهیه و تولید اسید سیتریک

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *