اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید سیتریک  اسید سولفوریک، اسید کلریدریک، اسید نیتریک، اسید سیتریک

مضرات جوهر لیمو

شرکت tacid ،اسید کلریدریک

مضرات جوهر لیمو 

 

اسید سیتریک به طور طبیعی و به میزان کم در انواع میوه‌ها و سبزی‌‌ها وجود دارد، اما در صنعت برای تشدید این طعم از اسید سیتریک مصنوعی و سنتز شده استفاده می‌شود. بزرگ‌ترین ضرر محصولات حاوی این اسید آن است که در اثر مکیدن، نگهداشتن و ساییدن این خوراکی‌‌ها به دندان سطح مینا تخریب و سبب پوسیدگی زود هنگام می‌شود.

به همین دلیل توصیه می‌شود که پس از مصرف این محصولات حتما چند جرعه آب نوشیده شود. ضرر دیگر آن که مصرف زیاده از حد یا طولانی مدت این خوراکی‌ها یا نوشیدنی‌های ترش با افزایش ترشح اسید معده باعث سوزش و ترش کردن می‌شود و برای مبتلایان به زخم معده و اثنی‌عشر و کسانی که مستعد ریفلاکس هستند، محدودیت مصرف دارد.

موضوع مهم دیگری که گفتن آن لازم به نظر می‌رسد این که برخی افراد به طور مستمر از فرآورده‌های ترش به عنوان محصولی چربی‌سوز و لاغرکننده استفاده می‌کنند، اما باید بدانید ترشی اسیدهای افزودنی هیچ گاه خاصیت لاغرکنندگی نداشته و حتی با کمک به ترشح اسید معده، غذا را سریع هضم و جذب کرده و ضمن تشدید گرسنگی باعث افزایش اشتها و اضافه وزن می‌شود.

 

مضرات جوهر لیمو


 

از طرفی شکر و مواد شیرین‌کننده‌ای که جهت ملس شدن و افزایش ماندگاری به محصولاتی چون لواشک و آلوچه‌های فرآوری شده یا فله‌ای افزوده می‌شود برای مبتلایان به دیابت و افرادی که از رژیم لاغری پیروی می‌کنند منع یا محدودیت مصرف دارد.

این را هم بدانید اگر به محصولات ترش، شکر اضافه نکنند بدون شک برای افزایش ماندگاری محصول نمک را جایگزین شکر می‌کنند.

 

تاریخ:20-08-1397, 09:35

نویسنده:admin

آمار بازدید:4274

دسته:مطالب علمی

مطالب مرتبط:

  • روش تولید اسید سیتریک
  • کاربرد و موارد مصرف اسید سیتریک
  • تهیه و تولید اسید سیتریک
  • اسید سیتریک و تنقلات ترش مزه
  • مضرات اسید سیتریک مصنوعی در لواشک ها

  • تگ های مطلب :

    محصولات مرتبط :

    مضرات جوهر لیمو

    اسید سیتریک خشک و آبدار

    مقالات مرتبط :

    مضرات جوهر لیمو

    جوهر لیمو

    مضرات جوهر لیمو

    روش تولید اسید سیتریک

    مضرات جوهر لیمو

    اسید سیتریک در صنایع

    مضرات جوهر لیمو

    کاربرد و موارد مصرف اسید سیتریک

    مضرات جوهر لیمو

    تاریخچه اسید سیتریک